H-1065 Budapest, Hajós u. 24.
Tel.: +36 1 301 9030, Fax: +36 1 301 9031

Kontakt

INGYENES REPTÉRI BETRANSZFER

Töltsön el minimum 3 éjszakát szállodánkban és mi megajándékozzuk egy ingyenes reptéri betranszferrel májustól júliusig.

Tovább ››

PEZSGŐ REGGELIRE

Fogyasszon reggelije mellé ingyenesen pezsgőt!

Tovább ››

INGYENES SANGRIA

Délutánonként házilag készített ingyenes Sangriával kedveskedünk vendégeinknek, hogy kicsit felfrissülhessenek az egész napos városi kirándulás után.

Tovább ››

opera garden hotel

 

Az Opera Garden Hotel & Apartments egy igazi, vérbeli boutique hotel - egyedi és családias hangulattal! A szálloda egy csodálatosan felújított századfordulós épületben, Budapest egyik csendes, történelmi sétálóutcájában, a Hajós utcában található. Amit kínál: intimitást, családias légkört, személyre szabott szállást és figyelmes kiszolgálást az egyre személytelenebbé váló világban!

A magánkézben lévő szálloda 35 egyedi tervezésű, elegánsan kialakított szobát és apartmant kínál széles választékkal – mindezt azért, hogy vendégeink egyéni igényeit tökéletesen kielégíthessük. Modern vagy klasszikus? Nálunk egy a kulcsszó: harmónia! A 110 éves épület tökéletesen ötvözi a hagyományos elemeket, a modern dizájnt és a korszerű technológiát. A szecessziós stílusban épült történelmi lakóházat gyönyörűen felújították, megőrizve az eredeti stílusra jellemző díszítőelemeket. És belül? Minden szobában teljesen felszerelt konyha, szélessávú Internet, Art Cool légkondicionáló, LCD TV és közvetlen telefonvonal található!

A szálloda viszonylag kicsi, de éppen mérete teszi vonzóvá: miért kellene Önnek a szabadságát egy liftben töltenie, arra várva, hogy megérkezzen a tizedik emeleten lévő szobájába?! A mi négyszintes szállodánkban nincsenek zsúfolt folyosó-labirintusok! A szálloda épületét 110 éve is egy olyan lakóháznak tervezték, amely minden emberi igényt kielégít, amelyben egy pillanat alatt otthon érezheti magát!

Az Opera Garden Hotel & Apartments egy külön életstílust képvisel. Központi fekvése ellenére (a magyar főváros szívében, a Deák tér közelében található) megőriz egyfajta nyüzsgéstől mentes életérzést, amely magas színvonalú kiszolgálással és családiassággal párosul! Foglaljon szobát most, hogy megtapasztalja egy igazi boutique hotel elragadó élményét!

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.