H-1065 Budapest, Hajós u. 24.
Tel.: +36 1 301 9030, Fax: +36 1 301 9031

Kontakt

INGYENES REPTÉRI BETRANSZFER

Töltsön el minimum 3 éjszakát szállodánkban és mi megajándékozzuk egy ingyenes reptéri betranszferrel májustól júliusig.

Tovább ››

PEZSGŐ REGGELIRE

Fogyasszon reggelije mellé ingyenesen pezsgőt!

Tovább ››

INGYENES SANGRIA

Délutánonként házilag készített ingyenes Sangriával kedveskedünk vendégeinknek, hogy kicsit felfrissülhessenek az egész napos városi kirándulás után.

Tovább ››

opera garden hotel

Az elmúlt esztendőkben az egészségturizmus egyre nagyobb teret hódit, terjed az egészségtudatos életszemlélet. Évente közel 30-35 százalékkal nő azoknak az észak-amerikai és nyugat-európai turistáknak a száma, akik egészségügyi problémáikra külföldön keresnek kedvezményes, de hatékony megoldást. A gyógyturizmus napjaink legdinamikusabban fejlődő üzletága!

Az egészségturizmus a magyar idegenforgalomban is egyre nagyobb szerepet kap. Magyarország különleges gyógy- és termálfürdői világhírűek. A csodálatos gyógyvizek mellett színvonalas plasztikai sebészeti, szemészeti és fogászati szolgáltatásokat is igénybe vehet a látogató. Az ország elsőszámú egészségturisztikai célállomássá és a fogászati kezelések európai központjává nőtte ki magát. Évente mintegy tíz százalékkal nő azon külföldiek száma, akik kizárólag azért utaznak hazánkba, hogy kezeltessék a fogaikat. Egy EU felmérés szerint Magyarországon a legolcsóbb a fogászati kezelés az Európai Unióban. Kiemelkedő színvonalú szolgáltatások, megfizethető árak – ezt kínálja a magyar egészségturisztika. Az elmúlt esztendőkben az üzletág robbanásszerűen fejlődött országszerte, az idelátogatók egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokat kapnak.

Az Opera Garden Hotel & Apartments ideális szállást kínál azoknak, akik egészségügyi kezelésre érkeznek Budapestre. Komfortos szobáinkban és apartmanjainkban nemcsak „otthonosan”, hanem valóban otthon érezheti magát! Ha kezelése több napos ágynyugalmat kíván, szállodánk gondoskodik Önről anélkül, hogy a szobáját el kellene hagynia: reggelit, ebédet és vacsorát szolgálunk fel kívánság szerint! A szálloda és a rendelő között sem kell naponta órákat bolyongania, gyors és kényelmes szállítását mi megoldjuk! Az Opera Garden Hotel & Apartments vendégeként Ön mindig figyelmes, szakszerű és minden igényt kielégítő kiszolgálásban részesül! További információkért kérjük, érdeklődjön...

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.